Kategoriarkiv: Okategoriserade

Navigationskurser

Om ni är intresserade av Förarintyg, Kustskepparintygs eller VHF/SRC utbildning online så får ni medlemmar rabatt på Navigationsskolan.se

”När medlemmen anger att de är medlem i er båtklubb på vår hemsida https://navigationsskolan.se så får de 300 kr rabatt på ordinarie pris på den utbildningen ovan som de väljer. Går de fler utbildningar så får de självklart 300 kr rabatt per utbildning.”

Landgångar, vinterställning

Vinterförberedelser pågår och landgångar kopplas loss från bryggorna

Söndag 17/10

Medlemmar som vill ha kvar båtarna i vattnet hänvisas till Pirbryggan, där blir landgången kvar ett tag till.

Vatten och avlopp är avstängt, Sopbodan stängd.

Halkfria bomplattformar

Föreningen har som målsättning att alla träplattformar ska ersättas pga säkerhetsskäl.
Ni som medlem i Hagavikens hamnförening, har nu möjlighet att köpa halkfria bomplattformar till ett rabatterat pris via föreningen.

Pris: Bomplattform 800 kr / st inkl moms (ordinarie pris 989 kr / st)

Du gör din beställning genom att betala in aktuell summa till föreningens Plusgiro: 441 09 08-0
Obs! Viktigt att du vid betalning skriver följande i meddelandefältet: båtplats nr, placering av bomplattform (se bild, vänster/höger/par) och medlemsnamn. (För att vi ska veta till vilken plats och placering det ska levereras).

Vi samlar ihop ett antal beställningar och sedan levererar styrelsen plattformarna till önskad plats. 
Leverantören rekommenderar att vi fäster plattformarna med buntband så kan de ligga kvar över vintern, skall inte skruvas!

Då det finns ett begränsat antal i lager är det först till kvarn som gäller, därefter kan det bli en viss leveranstid pga tillverkningstid.

Exempel på meddelande vid betalning (beställning) av en höger plattform.
296, höger, A.Andersson
Exempel på meddelande vid betalning (beställning) av en höger och vänster plattform (ett par).
296, par, A.Andersson

Mvh styrelsen

MEDLEMSREGISTER och ansvar för GDPR

Hagavikens hamnförening som är en ideell förening som driver en mindre hamn om 165 båtplatser där medlemmarna har nyttjanderättsavtal på båtplatserna. Vi inom Hagavikens hamnförening ser det som en förtroendefråga att dina personuppgifter behandlas korrekt enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och vill härmed informera dig om behandlingen av personuppgifter med anledning av ditt medlemskap i föreningen. Vi behöver behandla dina uppgifter för att du ska kunna vara medlem i Hagavikens Hamnförening.

Vi använder oss av Båtunionens Administrationssystem BAS, som gör att föreningen kan organisera medlemmar, kan fakturera medlemmar och administrera båtplatser och båtuppläggningsplatser. Detta system används endast av styrelsen som har Lösenord för inloggning i medlemsregistret.

Medlemmar som vill anmäla ändringar i sina uppgifter mailadress, telefonnummer mm gör detta genom att maila till info@hagavikenshamn.se

Har du frågor som rör behandlingen av dina personuppgifter?
Kontakta föreningens styrelse. Du kan också skicka ett mail till Hagavikens hamnförening: info@hagavikenshamn.se